Mesec pred poletnimi počitnicami je bil  pri Zvezdicah delovno razigran. V zraku je viselo slovo naših najstarejših prijateljev, ki jeseni odhajajo v šolske klopi. Poslovili smo se tudi od naše Špele, ki nam je skrbno pomagala, otroke skozi jutra razveseljevala s priljubljenimi pobarvankami in jim stala ob strani skozi osebno odraščanje – objem in srečno v prihodnje, smo ji zaklicali.

Otroci vstopniki, so obiskali prvi razred in tam doživeli pravo šolsko uro – raznovrstno, poučno in zabavno. Hvala učiteljema Tini in Robertu za povabilo. Utrinke iz obiska si lahko ogledate na šolski spletni strani.

Pred brezskrbnimi počitnicami smo še malo razgibali svoje prste ob grafomotoričnih nalogah in risanju ter se učili pravilne ustne higiene, ki nam jo je nazorno razložila in demonstrirala medicinska sestra Teja iz Centra za krepitev zdravja ZD Sevnica.

Potem je prišlo sonce in otroci so se lahko zapeljali po kolesarskem poligonu. Bravo – zadovoljna vzgojiteljica ob pogledu na mlade kolesarje. Skupaj smo jo mahnili tudi po okoliških poteh, se ustavili ob zelenem gozdičku, pohrustali svoje priboljške in za spomin narisali svoj košček prelepe narave.

Skozi poletje vam Zvezdice svetujemo uživanje naravnih vitaminov in deljenje dobre volje, da se v novo šolsko leto vrnemo zdravi in  polni novih moči za nove podvige in raznolike življenjske preizkušnje.

 

Članek pripravili Tatjana in Jana

 

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)