Za nami je najbolj čaroben mesec v letu. V praznično obarvanem mesecu decembru so se v naši skupini prepletale zanimive dejavnosti. Drugi dan v tem mesecu se je pri nas začel s peko piškotov. Gospa Mari Radej se je z veseljem odzvala vabilu in nam pomagala pri pripravi piškotov. Otroci so ves čas z veseljem izdelovali različne piškote z modelčki, pečeni piškoti so omamno dišali, bili so tudi zelo okusni.

Gledališče Ku-kuc nam je v prazničnih dneh pripravilo predstavo, z naslovom Pod prazničnim dežnikom. Otroci so med predstavo zelo uživali, bilo je slišati glasen smeh.

Zadnji dan v letu 2019 smo zaključili s slovesno čajanko in prazničnim rajanjem. Zadovoljni smo zaključili zadnje dneve v letu 2019, v novo leto smo vstopili odprti za nove uspehe – naj se uresniči čim več želja, ki smo si jih zaželeli.

V prvih dneh novega leta nas je v igralnici pod smrekico pričakal velik kup zavitih daril. Hitro smo jih odvili in pogledali, kaj se je skrivalo v paketih. Dobili smo nove igrače, katere so obogatile naše kotičke.

 

 

Anja in Jana

(Skupno 134 obiskov, današnjih obiskov 1)