1. decembra so otroci v naši igralnici z veseljem izdelovali novoletno okrasje skupaj s svojimi dedki, babicami ali bližnjimi sorodniki. V prijetnem delovnem vzdušju smo uspeli izdelati prav vse izdelke, ki smo jih potrebovali za krasitev našega prostora. Ob slovesu so otroci starim staršem v zahvalo za obisk podarili obesek za spomin, ki so ga izdelali sami. Za prijazen odziv na vabilo ter za zelo uspešno delo in posebno dopoldne, ki smo ga preživeli v medgeneracijskem sožitju se dedkom, babicam in ostalim prisotnim zahvaljujeva tudi vzgojiteljici »Zvezdic«.
  2. decembra pa so bili na likovno ustvarjalno delavnico v prvi razred naše šole povabljeni predšolski otroci. Učiteljica Tina, učitelj Robi ter gospa ravnateljica so nas skupaj z učenci veselo sprejeli medse. Po krajši medsebojni predstavitvi sta učitelja dramsko doživeto prebrala zgodbo Kako sta Bibi in Gusti trosila srečo in nas nato po nazornih korakih »prav po šolsko« pripeljala do končnega likovnega izdelka – pujskov Gustija in Bibi.

Veselimo se naslednjega šolskega obiska, verjetno v mesecu maju, za tokratno prijetno sodelovanje pa se učiteljici Tini, učitelju Robiju ter učencem 1. razreda iskreno zahvaljujemo.

 Hvala tudi vzgojiteljici Diani za  pomoč pri fotografiranju naših skupnih šolskih trenutkov.

Zapisala Tatjana Imperl

 

 

 

(Skupno 98 obiskov, današnjih obiskov 1)