Na sončno popoldne, 8.3.2018, se je po dvoletnem premoru zopet odvila dobrodelna prireditev Enote vrtca Blanca.

Pravijo, da dobrodelnosti ne presojamo po tem, kaj je dano ali narejeno, ampak zakaj je dano in narejeno. S pomočjo izkupičkov preteklih dobrodelnih prireditev smo lahko našo zelenico opremili z novimi igrali, pokrili našo teraso, jo opremili z maso proti blaženju padcev, letošnji izkupiček pa bomo namenili nakupu ute za vse didaktične pripomočke, ki jih uporablja 66 otrok našega vrtca na prostem.

Našemu povabilu so se z veseljem odzvali: skupina Jarica, ansambel Jerneja Kolarja, skupina Še smo tu, Jure Klenovšek ter združeni pevski zbor OŠ Blanca, OŠ Boštanj in OŠ Tržišče. Svoj del so prispevali tudi otroci Enote vrtca Blanca ter vrtčevski pevski zbor Škratki.

Hvala Staši Strnad in Denisu Medvešku, ki sta uspešno povezovala našo prireditev.

Velika zahvala gre g. Boštjanu Povšetu, ki se je že petič dobrodelno odzval naši prošnji ter ozvočeval našo prireditev. Hvala tudi Vesni Mirt ter Okrepčevalnici Trimček in Davidovemu hramu za materialne dobrine, da smo lahko naše nastopajoče pogostili, kot se spodobi.

 Sreča pa je prebivala v naši srcih ob koncu prireditve, ko smo zaslišali, da smo skupaj zbrali 846€ in s tem spet dokazali, da na Blanci še znamo biti dobrodelni.

Valerija Mirt, koordinatorka dobrodelne prireditve

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)