Praznični december se je v našem vrtcu začel res čarobno. V torek, 3.12.2019,  smo prvič organizirali popoldansko druženje s starši in starimi starši v obliki novoletne tržnice. S pripravami smo začeli že en mesec prej. Otroci so ob pomoči strokovnih delavk vrtca izdelovali različne novoletne okraske, izdelke in spekli več vrst okusnih piškotov. Vsak otrok je v vrtec prinesel igračo ali knjigo za srečelov, starši pa so prinesli izdelek ali dobroto. Za veselo vzdušje so poskrbeli tudi plesalci, učenci naše šole, ki so nam pripravili nekaj plesnih točk. Ob prijetni praznični glasbi so se lahko otroci zavrteli tudi v družbi učencev naše šole, ki so bili preoblečeni v pravljične junake. V soju čarobnih lučk so lahko obiskovalci na bogato obloženih stojnicah izbrali kakšno stvar za se ali za simbolno obdaritev svojih najbližjih. Otroci so se lahko posladkali s slastnimi palačinkami in piškoti, ter se ogreli s čajem. Zaradi mrzlega vremena se je naše druženje kar hitro končalo.

S prostovoljnimi prispevki si bomo kupili večji sestav blazin, ki ga bodo lahko koristili vsi otroci za gibalne dejavnosti v vrtcu.

Hvala vsem, ki ste se v tako velikem številu zbrali in skupaj z nami pričarali pravljično vzdušje pred vrtcem. Še posebej hvala staršem, učiteljicama Kseniji in Majdi z najboljšo ekipo učencev, hišniku Damjanu, našim kuharicam ter Turističnemu društvu Senovo, ki nam je posodilo stojnice.

(Skupno 126 obiskov, današnjih obiskov 1)