Tukaj igramo se, tudi smejimo se … Pravi prijatelji z občutkom do soljudi …

SREČO TER ISKRICE V OČEH, PA BOMO DELILI , Z VAMI PONESLI  V SVET.

Tako je odmevala himna Enote vrtca Blanca, ki jo je napisala in uglasbila naša vzgojiteljica Maja Senica po hodnikih starega vrtca v mesecu maju, 1. junija pa tudi v telovadnici OŠ Blanca in novih prostorih Enote vrtca Blanca v novem prizidku, ki smo ga slovesno otvorili na prireditvi.

Strokovne delavke vrtca so pripravile sceno, darilca za vse obiskovalce, najstarejši otroci vrtca –  iz skupine Zvezdice pa so se tudi predstavili s svojo točko Bele planike tri ob spremljavi učenca Tilna.

Ob koncu bogatega kulturnega programa smo vsi zaposleni ponosno stopili na oder in skupaj zapeli Vse se da, saj smo se spomnili malo drugačnega leta, ki je za nami, ropotanja strojev, prostorske stiske, večkratnih selitev … pa vendar je bilo vredno.

Ne najdemo besed, s katerimi bi opisali, kako smo veseli svetlih, moderno opremljenih prostorov, vabljivih teras, novih kotičkov, didaktičnih pripomočkov … ki jih že zadovoljno uporabljamo.

S prizidkom smo pridobili tudi novi nadkriti vhod z domofonom, pred njim pa tlakovano površino za igro. Obenem se je  razširila stara garderoba z novimi omaricami in dobili smo več prostora za preobuvanje/preoblačenje.

Strokovne delavke so se razveselile tudi svoje zbornice, kjer ima mesto tudi omara za športne rekvizite in garderobe z garderobnimi omaricami in straniščem. Zunaj imamo dodatno kovinsko omaro za spravilo poganjalcev in skirojev.

Ob tej priložnosti bi se zahvalila vam staršem za podporo, potrpljenje in razumevanje v tem letu; sodelavcem in sodelavkam za vsa velika in majhna dodatna dela, izvajalcem ter podizvajalcem ter vsem ostalim sodelujočim prav tako pa tudi občini ustanoviteljici, da so nam prisluhnili in omogočili boljše pogoje za malčke na Blanci.

 

Diana Kos, dipl.vzgoj.

Pomočnica ravnateljice za vrtec

(Skupno 144 obiskov, današnjih obiskov 1)